Productverpakkingen
De producten die door Slaats Dierenvoeders worden geproduceerd, worden standaard in de eigen merk Slaats verpakkingen geleverd. Desgewenst kunnen deze ook in een neutrale verpakking of in uw eigen verpakking geleverd worden.

Prijzen
Als grossier bieden wij u een volledig assortiment voeders en aanvullende producten aan voor sier-, hobby en sportdieren tegen voor u zeer interessante prijzen. Informeer en vergelijk !!! Als producent van Slaats Dierenvoeders en speciaal voeders vullen we graag de lege plekken in uw assortiment op. Graag inventariseren we uw specifieke wensen en eisen, alvorens u middels een vrijblijvende offerte van onze scherpste prijzen te voorzien.

Bestellen
Bestellingen kunnen geplaatst worden via: e-mail, fax of telefoon. Deze dienen binnen te zijn uiterlijk 2 dagen voor leverdatum.
Nabestellingen kunnen gedaan worden tot 12:30 op de dag vóór levering, mits de bijbestelde producten nog op eerder bestelde producten geplaatst kunnen worden.
Bestellingen voor eigen mengelingen ontvangen wij graag uiterlijk 10 werkdagen voor leverdatum.

Levering
Producten uit ons standaard assortiment zijn uit voorraad leverbaar. In geval het een speciale productie betreft, dan wordt de leverdatum met u afgestemd. Met in acht name van een minimum ordergrootte, leveren wij alle goederen binnen Nederland standaard inclusief verzend- en transportkosten.Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden
Op de inhoud, totstandkoming en nakoming van al onze transacties zijn onze algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Oost-Brabant. Op verzoek zenden wij u graag een schriftelijk exemplaar toe.