Molenaarsbedrijf
Slaats Dierenvoeders B.V. is ontstaan uit een traditioneel molenaarsbedrijf, welke gestart is in 1900. Van oorsprong gericht op veevoeders en sinds 1980 op klein dierenvoeders.

Wereldwijd
Met de grootste zorg selecteert Slaats Dierenvoeders  natuurlijke granen, zaden en grondstoffen voor dierenvoeders en koopt deze wereldwijd in. Zo kan men per diersoort een optimaal product produceren.

Gezonde dieren
Slaats Dierenvoeders  stelt hoge eisen aan kwaliteit en heeft net als u de doelstelling om door o.a. de juiste voeding en hoogwaardige supplementen uw dieren gezond te houden. Door een nauwe samenwerking met de leveranciers van de grondstoffen kan er worden voldaan aan uw specifieke wensen.

Gespecialiseerd
Slaats Dierenvoeders is gespecialiseerd in het samenstellen van vogelzaden en besteed dan ook veel aandacht aan een goede reiniging voor de samenstelling. Daarnaast is Slaats Dierenvoeders grossier voor dierenspeciaalzaken. Zodoende kunnen we een breed assortiment leveren. Meer informatie hierover is te vinden op pagina Assortiment.

Eigen transport
Slaats Dierenvoeders heeft het transport in eigen beheer. Hierdoor bent u verzekerd van een goede en snelle service.